Bemutatkozás

Cégünket hosszú évek óta informatikával, rendszerüzemeltetéssel, grafikával foglalkozó 3 barát hozta létre. Szeretnénk kis vállalkozásoknak, intézményeknek, segítséget nyújtani, hogy ne kelljen fõállású informatikust alkalmazni, de a mûködéséhez szûkséges informatikai készenlétük meglegyen. Vállaljuk akár magánszemélyek részére is weblapok készítését.

Igyekszünk, hogy széles szolgáltatási spektrumunkból, mindekni megtalálja az igényeihez igazodót.

Névválasztásunk tükrözi azt, amit nyújtani szeretnénk megrendelõink felé:

Best Kontakt, a Biztos Kapcsolat.

Szekeres József: 1990-ben végeztem mint gépgyártás-technológus üzemmérnök, s egy gépészeti szakközépiskolában helyezkedtem el mérnöktanárként. 1996-ban végeztem el a mérnöktanári szakot a gödöllõi Szent István Egyetemen. 2000 óta rendszergazdaként dolgoztam az Oktatási Minisztérium Háttérintézményében, 50 kliens és 3 szerver felügyeletét láttuk el, kiegészítve a munkatársak informatikai munkájának támogatásával. Ugyanitt részt vettem mint oktató az itt folyó pedagógus továbbképzésekben, ECDL oktatásokban és vizsgáztatásokban vizsgabiztosként. Láng Szilárddal barátságunk és munkakapcsolatunk is itt alakult ki. 2008-ban közösen terveztük meg és építettük ki és üzemeltettük egy iskola teljes informatikai rendszerét. A hálózat tervezésétõl egészen a munkaállomások felügyeletéig. Itt a linuxos megoldások mellett Windows 2008 szervert is üzemeltetünk. Több kis cég informatika továbbképzését terveztem meg a cégre szabott egyedi tematikával, egyeztetett óraszámban. Munkám mellett szeretek sportolni, túrázni, két kislányommal és családommal eltölteni a szabadidõmet.

Láng Szilárd: 2000-ben kerültem egy informatikai céghez. Ott Linuxos szerverek karbantartása, s domainok regisztrálása volt a feladatom. A következõ évben elhívtak az Oktatási Minisztérium egyik háttérintézményébe rendszergazdának. Az irodai programcsomagok támogatása mellett Windows NT, majd késõbb Windows 2000 szerver támogatását kellett ellátnom. 2005-ben ismét az üzleti szférába kerültem egy informatikai szolgáltató céghez. Kiszervezett munkatársként egy országos cég központjában voltam rendszergazda, ahol a felhasználói programok - irodai, könyvelõ és pénzügyi - támogatása mellett, Windows 2003-as és Linuxos szerverek telepítését és karbantartását is elláttam.
2008-ban ennek a cégnek az elõfutáraként két kollégánkkal egy iskola teljes informatikai rendszerének kiépítését végeztük el. A hálózat tervezésétõl egészen a munkaállomások felügyeletéig. Itt a linuxos megoldások mellett Windows 2008 szervert is üzemeltetünk.
Mindezek mellett különbözõ informatika képzésekben is részt vettem, mint oktató:
- felnõttképzés (ügyintézõ képzéstõl, rendszergazdák oktatásáig),
-pedagógus-továbbképzés,
-speciális rendszerek oktatása (banki keretrendszer, MVH ügyviteli rendszer, iskolaadminisztrációs rendszer)

Ha szabadidõm engedi, szeretek túrázni. s fotózni.


Somogyi Péter: 1999 óta foglalkozom grafikával, és 2004 óta honlapkészítéssel. Fontosnak tartom az adatok és tartalmak megjelenésén kívül az esztétikát, melynek egyre sürgetõbb lenne "újrafelfedezése". Ezért az egyszerûbb bemutatkózó jellegû weboldalakat is igényes, mûvészi grafikával törekszem elkészíteni. Sablonok helyett a készülõ oldalak mindig tartalmaznak különleges megoldásokat, ötleteket, melyekkel szeretném a megrendelõ intézmény/személy egyéniségét jobban bemutatni. Rendszerüzemeltetéssel 2000 óta foglalkozom, konfigurációk megtervezésétõl a gyakorlati hibaelháritásig. Informatika-, fizika- és matematikaoktatás gyakorlatilag mindennapjaim része.

Best Kontakt - A Biztos Kapcsolat

Rendszerüzemeltetés felsőfokon

Rendszerkiépítés az Ön igényei szerint!


Partnereink: