Barátaink / Partnereink

CinetArtwww.cinetart.hu
A CinetArt 2008-ban jött létre, honlapkészítés és minden egyéb grafikai elképzelés megvalósítására. Ma tejesen a Best Kontakt alá tartozik, a honlap viszont tovább üzemel, és a fantázianév is fennmaradt. Webes referenciáinkat megtalálhatja a CinetArt honlapon.

R U A C Hwww.ruach.hu
A 2008-ban és 2009-ben is Fringe-díjjal jutalmazott Ruach zenéje a zsidó liturgia hangjaiban és a kelet-európai klezmerben gyökerezik. Mégsem tradicionális klezmer, és nem is akar az lenni. A brooklyni posztklezmer mozgalom hatása éppúgy formálta ezt a sajátos zenei világot, mint az argentin tangó, a Balkán páratlan ritmusai vagy a török klasszikus zene íze.

Education Technologies Finlandfinn.shop.wosbee.com
Finnországi vállalkozás, amely nagy mennyiségben forgalmaz használt üzleti számítógépeket, jó minőséget garantáló neves gyártóktól
Forgalmazott márkák: HP, IBM, Dell, Sony és Samsung.

Clivismediawww.clivis.hu
A Clivis Média Stúdiót 2000-ben alakította Patay Péter stúdióvezető és Gál Gergely hangmérnök, akik ezzel közel 20 éves álmukat keltették életre.
A stúdió legfontosabb célkitűzése, hogy természetes akusztikában professzionális felvételkészítési lehetőségeket nyújtson profi és kezdő zenészek számára, magas szintű technikai támogatással és biztos szakmai háttérrel.
Szolgáltatások: hangfelvétel készítése, multimédia-fejlesztés, gyártásszervezés, kiadói tevékenység, rendezvény hangosítása, rendezvényszervezés

Decotti Bt.decotti@gmail.com
Reklámgrafika kül-és beltérre

"Családi vállalkozásunkat 10 éve indítottuk el Piliscsabán. Célunk, hogy ügyfeleink elképzeléseit a legmesszebbmenőkig megvalósítsuk. Az a tény, hogy megrendelőink évek óta újra és újra visszatérnek hozzánk, azt bizonyítja, hogy meg vannak elégedve munkánkkal.

Várjuk Önt is ügyfeleink sorába!"

Best Kontakt - A Biztos Kapcsolat

Rendszerüzemeltetés felsőfokon

Rendszerkiépítés az Ön igényei szerint!


Partnereink: